Scroll to top
en ro
TRATAMENTE

REMODELARE CORPORALĂ

Indiferent de tipul de tratament de ardere a grăsimii la care luăm parte, metoda poate fii diferită, dar rezultatul este aceeaşi: Acizi graşi din celulele adipoase ajung în spaţiul intercelular. Însă nu-i deloc sigur că celulele de grăsime vor fi eliminate din organism. Mulţi nu pot sâ slâbească din cauza celulelor de grăsime care reapar şi se reinstalează în organism. Ce putem face ca să eliminăm aceste grăsimi?

Trigliceridele eliberate în cursul tratamentelor de remodelare corporală şi eventual părţile decompuse din celulele adipoase ajung în spaţiul intercelular. Dacă organismul funcţionează bine, în mod sănătos, şi nu se eliberează cantităţi mari de grăsimi, atunci trigliceridele vor fi transportate de câtre circulaţia sangvină şi limfatică spre ficat, unde vor fi decompuse de organism, iar rămăşiţele celulelor adipoase vor fi consumate de fagocite, „agenţii de curăţenie” ai organismului.

Deşeurile celulare vor fi evacuate pe „traseele naturale” ale organismului. Însă dacă circulaţia limfatică şi sangvină nu funcţionează în mod adecvat, se eliberează o cantitate prea mare de grăsimi pe parcursul tratamentului, sau dacă după tratament consumăm alimente sau băuturi neadecvate, organismul nu va putea elimina rezidurile produse de arderea grăsimii, iar acestea se vor redepune treptat în organism, făcând imposibilă remodelarea corporală pe termen lung.

Pe lângă o dietă corectă și exercițiu fizic, mai putem să ne ajutăm funcţionarea adecvată a circulaţiei sangvine şi limfatice cu ajutorul masajului/drenajului limfatic manual sau efectuat de un aparat. Efectuarea potrivită a masajului limfatic este crucială pentru funcţionarea adecvată a organismului, de asta merită să apelăm la un maseur profesionist, sau la un salon unde avem posibilitatea să efectuăm un drenaj limfatic cu un aparat UNIX MAXSTAR™. Această metodă este o alternativă nedureroasă a masajului limfatic, care poate fii utilizată de cei care sunt mai sensibili la durere, sau sunt predispuşi la spargerea capilarelor şi rămân cu vânătăi albastre după drenajul limfatic manual.

În cazul în care la salon nu avem posibilitatea drenajului limfatic la sfârşitul tratamentului, merită să ştim că printre aparatele UNIX MAXSTAR™ sunt şi modele utilizabile acasă, care stimulează circulaţia sangvină şi limfatică prin tratamente de 20-30 de minute, care pot fi efectuate chiar şi în timp ce ne uităm la televizor. Aceste aparate moderne pot îmbunătăţi fluxul limfatic de 50-100 de ori.