en ro

Lympha Pro™
8500

Doctor Home™
9100

Lympha Master™
12000

Lymphatic Drainage Systems

What say our clients?

UAM Doctor HOME™ 9100

Folosesc cizmele pentru drenaj limfatic zilnic, mai ales după antrenament, pentru senzația de picioare ușoare si pentru a reduce durerea de după antrenament.

— Cristina

Sportivă

UAM Lympha Pro™ 8400

Fluxul mare de clienți pe care îi avem în fiecare zi ne-a făcut să alegem aparatul UAM Lympha Pro™ 8400 – datorită calității aparatului și programelor variate disponibile. Versatilitatea sistemului ne permite un număr mai mare de clienți mulțumiți.

— Olympia

Terapeut, salon remodelare corporală

UAM Lympha Pro™ 8500

În cunoștința efectelor benefice ale tratamentelor de presoterapie, verificând specificațiile tehnice ale diverselor echipamente de pe piață, am ales sa achizitionam aparatul de presoterapie UAM Lympha PRO™ 8500, cu ajutorul căruia efectuam în centrul nostru ședințele de drenaj limfatic. Aparatul are programe variate și presiune precis reglabilă, ceea ce ne ajută să oferim clienților noștri un nivel înalt de satisfacție și o minunată stare de bine!

— Ramona

Manager, salon Ideal Contour

Lympha Master™ 12000

Mulțumită multiplelor programe presetate, precum și a reglajului de presiune pe fiecare camera în parte, aparatele UAM Lympha Pro™ 12000 au adresabilitate la un număr mare de pacienți. Rezultate excelente în tratamentul afecțiunilor ca circulația limfatică și sanguină deficitară, picioare umflate sau celulită, sau în recuperare medicală recomandă în egală măsură acest sistem performant.

— Robert

Asistent recuperare medicală

Lymphatic
drainage

Body
remodeling

Recovery
treatment